Foto: JASON SZENES

Dronning Anne Maries ældste barnebarn er ved at blive lidt af en kendis.

20-årige prinsesse Maria-Olympia har næsten 100.000 følgere på Instagram, og i weekenden gik hun catwalk til det italienske modehus Dolce & Gabbanas modeshow ved Milanos modeuge.

På det sociale medie er det da også tydeligt, at den græske kronprins Pavlos' ældste datter er en hyppig gæst til modeshows, men i weekenden var det altså Maria-Olympia selv, der gik catwalken.

Det betyder dog ikke, at hun er ved at bevæge sig ud i en ny karriere som model. Dolce & Gabbana havde nemlig udvalgt sig en række 'normale' mennesker til deres modeshow, og det betød, at blandt andre Jamie Foxx' datter Corinne og Pamela Andersons søn Dylan Lee var at finde på catwalken. Det skriver flere internationale medier, heriblandt modemediet Fashionista.

Jamie Foxx og Pamela Anderson var på plads til Dolce & Gabbanas modeshow ved Milanos modeuge, hvor deres børn begge gik på catwalken.

Men blandt de 'normale' mennesker var altså også den kvart danske prinsesse af Grækenland, som på Instagram takkede Dolce & Gabbana for at have fået muligheden for at gå på catwalken i Milano.

Prinsesse Maria-Olympias farmor er den den græske Dronning Anne Marie, som er den danske Dronning Margrethe II's yngste søster.

Hun bor i øjeblikket i New York, hvor hun studerer på Parsons School of Designs.

Den græske kongepar Konstantin og Anne-Marie levede i eksil i Rom og i London fra 1967 til 2013, hvor de flyttede tilbage til Grækenland. Monarkiet blev afskaffet af landets daværende militærjunta i 1973, så kongefamilien med de danske rødder har ingen magt i Grækenland.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.