Lyt til artiklen

Kronprinsparret og børn har i forbindelse med kronprinsesse Marys 50-års fødselsdag været til photoshoot i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg.

Fredag aften er billederne blevet delt på Kongehusets Instagram-profil – og som du kan se på dem længere nede i artiklen, så har hele familien givet den gas med tøjkoordineringen.

»I morgen fylder Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen 50 år, og i den anledning har Kronprinsparret den glæde at offentliggøre nye billeder af familien,« skriver Kongehsuet til tre billeder af en familie, der alle er klædt i hvide skjorter.

Alle fire børn - Christian på 16 år, Isabella på 15 år og tvillingerne Vincent og Josephine på 11 år - har også cowboybukser på i den samme blå farve kombineret med en sort lædersko.

Mor og far har henholdsvis brune og sorte bukser på.

Men den lille billedserie på tre billeder er ikke det eneste, der bliver delt i forbindelse med fødselsdagen.

Kongehuset meddeler i Instagram-opslaget, at der vil blive delt billeder hele dagen lørdag.

»Morgendagens fødselar vil fejre fødselsdagen privat sammen med familie og venner i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg, og på Kongehusets sociale medier vil det dagen igennem være muligt at ønske Hendes Kongelige Højhed tillykke med den runde dag,« skriver de.