Prins Joachim og prinsesse Marie tjekker ind som gæster, når prins Christian i næste uge fejrer sin 18-års fødselsdag med gallataffel på Christiansborg Slot.

Det står klart fredag morgen, hvor kongehuset afslører, hvem fra den kongelige familie, der står på gæstelisten til festen, som Dronningen næste søndag vil være vært for.

Udover sine forældre kan prins Christian forvente besøg fra USA, for både prins Joachim og prinsesse Marie står på listen over gæster. 

Det samme gør grev Felix, ligesom både prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie vil deltage i fødselsdagen.

Søndag den 15. oktober fejrer prins Christian sin 18 års fødselsdag på gallafest på Christiansborg Slot.
Søndag den 15. oktober fejrer prins Christian sin 18 års fødselsdag på gallafest på Christiansborg Slot. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Vis mere

Hidtil har det været meldt ud, at 200 unge fra hele landet samt en større flok kendte fra kulturlivet og sportsverdenen er inviteret. Men det er ikke officielt blevet meldt ud, hvem fra den nærmeste familie, der vil deltage i festen.

For en måned siden fortalte grev Nikolai, der for tiden bor og studerer i Australien, at han ikke vil være i stand til at komme til sin fætters 18-års fødselsdag.

»Jeg er selvfølgelig inviteret, desværre tror jeg ikke, jeg kan deltage på grund af den fysiske afstand mellem Australien og Danmark,« forklarede greven dengang, til mediet 9 Honey.

Derudover har det været sparsomt med detaljer om, hvem fra den kongelige familie, der vil være at se til prinsens fest.

I sidste uge blev det bekræftet, at grev Felix kommer og nu står det altså også klart, at grevernes forældre har besluttet at tage turen til Danmark for at fejre prins Christian.