Mandag blev det afsløret i Fogedretten, at Martin Jørgensen de seneste år har arbejdet for Rekom.

Lørdag forklarede nattelivskoncernen så, at grevinde Alexandras eksmand havde valgt at opsige sin stilling som brandingmedarbejder hos dem.

Men den køber B.T.s royale korrespondent Jacob Heinel Jensen ikke.

»Det er jo en af de her såkaldte opsigelser, hvor at hvis Martin ikke selv havde 'sagt op', så havde man været nødt til at fyre ham og verfe ham ud,« lyder det fra kongehuseksperten.

»Det er selvfølgelig bare min vurdering, men der er jo ingen virksomheder, der kan støtte sådan noget her, det ser helt malplaceret og vanvittigt ud, for det falder tilbage på Rekom, at han er en fupmager.«

Det var grevinde Alexandra, der mandag havde hevet Martin Jørgensen i Fogedretten, fordi hun nu efter syv år vil have ham til at betale af på den milliongæld, han stiftede til hende under deres ægteskab.

Til retsmødet om den knap 5,5 millioner kroner store gæld var Martin Jørgensen derfor nødsaget til at udlægge sin økonomi.

Her kom det dermed frem, at han arbejdede hos Rekom, hvor han havde en månedsløn på 50.000 kroner – og ikke mindst hver måned brugte hver en krone igen på blandt andet sine høje udgifter til både husleje og leasingbil.

Grevinde Alexandra og Martin Jørgensen var noget af et jetset-par under deres ægteskab. Her ses de ankomme til Madonna-koncert i Parken tilbage i 2009.
Grevinde Alexandra og Martin Jørgensen var noget af et jetset-par under deres ægteskab. Her ses de ankomme til Madonna-koncert i Parken tilbage i 2009. Foto: Martin Sylvest Andersen
Vis mere

Og uden hverken ejendom eller værdier at komme efter, måtte Fogedretten derfor erklære Martin Jørgensen for insolvent og dermed sige, at han det næste halve år ikke vil have mulighed for at afdrage på sin gæld til grevinden.

Men ifølge Jacob Heinel Jensen, så kunne det have sparet Martin Jørgensen for hans nuværende problemer, hvis han havde forsøgt at forhandle med grevinde Alexandra.

»Havde han dog bare vist lidt velvilje til at afdrage på den her gæld – om det så bare var 500 kroner – så tror jeg faktisk ikke, han var blevet trukket i Fogedretten af grevinde Alexandra, og så havde Rekom ikke stået i en situation, hvor de havde været nødt til at afskedige ham,« mener kongehuseksperten.

Men i stedet står Martin Jørgensen nu uden arbejde og uden penge.

Og ikke mindst vurderer Jacob Heinel Jensen, at det ser sort ud for grevinde Alexandras eksmand i forhold til at få et nyt job efter stoppet hos barimperiet Rekom.

»Nu står han jo helt på herrens mark, fordi hvem i alverden gider ansætte en mand, som har fuppet en grevinde, som danskerne trods alt meget godt kan lide? Hvordan i alverden skal han nogensinde få et arbejde? Det kommer i hvert fald til at tage lang tid,« anslår kongehuseksperten.

Herunder kan du lytte til B.T.-podcasten 'Det, vi taler om', hvor Martin Jørgensen i fredags ligeledes var det helt store samtaleemne.