Hertuginden af Cambridge,  Kate, er i bedring, men stadig indlagt med sygdommen hyperemesis gravidarum - alvorlig morgenkvalme.
Hertuginden af Cambridge,  Kate, er i bedring, men stadig indlagt med sygdommen hyperemesis gravidarum - alvorlig morgenkvalme. Foto: BEN STANSALL
Hertuginden af Cambridge er i bedring, men hun er stadig indlagt og bliver fortsat behandlet for ekstrem morgenkvalme.

Det oplyser en talsmand fra St. James Palace ifølge flere engelske medier tirsdag aften:

- Hun og hertugen er særdeles taknemmelige for de mange lykønskninger, de har modtaget. Hertuginden bliver på hospitalet og vil fortsat blive behandlet for hyperemesis gravidarum, lød det.

LÆS MERE

Kate har været indlagt på et privathospital siden i mandags, hvor det blev afsløret at hertuginden venter barn. Hun er blevet behandlet for sygdommen hyperemesis gradivarum, der er en særligt ondartet form for morgenkvalme.

Sygdommen rammer typisk gravide i sjette eller 16. uge, og den ekstreme kvalme gør, at den gravide ikke er i stand til at indtage hverken vådt eller tørt.

LÆS MERE

FBL-ENG-FA-ROYALS

William tilbragte det meste af mandagen ved Kates side, og den vordende far til en kommende britisk regent tog smilende imod journalister og fotografer - måske fordi der en sandsynlighed for, at Kate ikke bare venter ét barn, men måske hele to. Hyperemesis gravidarum rammer nemlig oftere kvinder, der venter tvillinger.

LÆS MERE

BRITAIN-ROYAL/PREGNANCY

Den britiske vicepremierminister, Nick Clegg, har desuden lovet, at den britiske tronfølgelov skal ændres hurtigst muligt, så Kate og Williams førstefødte bliver regent uanset køn.

- Vores gammeldags lov skal tilpasses det 21. århundrede, siger han.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.