Flere eksperter har peget på Albert som et muligt - og sandsynligt - navn til den nyfødte prins. Men hvis navnet bliver prins Albert, kommer den lille ny til at dele navn med en intim-piercing.

En Prins Albert er nemlig navnet på en af de mest almindelige penis-piercinger.

Prins Albert-piercingen er opkaldt efter den engelske prins Albert, der som cirka 25-årig i starten af 1840'erne fik sat en ring igennem penishovedet.

En Prins Albert-piercing er angiveligt meget stimulerende for kvinden ved samleje. Om det var derfor, den engelske prins lod sig pierce, skal dog være usagt. En anden forklaring på piercingen kan være, at han ønskede at have 'snor' i sine kønsdele, så de kunne 'tøjres' langs indersiden af låret i stedet for at give en synlig bule i datidens stramme bukser.

Det er blandt andet historiker og kongelig brevkasseredaktør på Billedbladet, Jon Bloch Skipper, der har gættet på 'Albert', som navnet på den nye prins. Om navnet siger han: 'Et franskklingende, kongeligt navn med masser af historie, som også tidligere har været brugt i det danske kongehus (f.eks. Christian X). Det ville være ligeså forbavsende som storebrødrenes navne, men prins Joachim kan åbenbart lide at overraske.'

Men hvad mener du. Kan man kalde sit barn for prins Albert eller er det navn for forbundet med intim-piercingen?