Prins Christian, den kommende kronprins og konge, er blevet afbilledet i en række portrætter, som er delt på det danske kongehus Instagram-side.

På de fleste af billederne ser man en alvorlig fødselar, men på et af billederne smiler prins Christian stort, og det har nu fået folk til at reagere.

For flere mener nemlig, de har set et lignende smil på et andet medlem af kongehuset.

'Flot fyr! Sikke han ligner sin mor, når han smiler. Tillykke til prinsen,' lyder det i en af kommentarerne under de fire billeder, som er blevet delt på fødselsdagen.

'100% hans mors smil og øjne,' lyder det istemmende fra en anden Instagram-bruger, om teenagerens lighed med sin mor, kronprinsesse Mary.

Og det er en varm velkomst, som fotografierne generelt har fået. Fire timer efter de er delt, har de modtaget mere end 46.000 likes, og folk mener, prinsen er blevet en flot fyr.

Her et billede af kronprinsesse Marys smil. Den glade kongelige er på besøg i Kattegatcentret i august 2020.
Her et billede af kronprinsesse Marys smil. Den glade kongelige er på besøg i Kattegatcentret i august 2020. Foto: Henning Bagger
Vis mere

'Wauw ... Hold nu fast for en utroligt smuk og lækker ung mand. Wauw fantastiske billeder. Prins Christian kommer til at smelte så mange pigehjerter. Sikke et dejligt smil han har. Han ligner sin mor. Danmark har en meget flot fremtid i ham,' skriver en anden begejstret kongehus-tilhænger.

Kendisser som Puk Elgaard og Andrea Elisabeth Rudolph kan også ses i kommentarsporet med lykønskninger til den unge mand.