Den tidligere Billed-Bladet journalist, Trine Villemann, afslører i følge MSN i sin ny bog, at kronprinsesse Mary brød grædende sammen, da kronprins Frederik for fire år siden kyssede eks-kæreste.

Det er i bogen ”1015 København K”, at journalisten fortæller, om jalousi-dramaet, der fandt sted ved en 40 års fødselsdagsfest i Paris, nærmere betegnet Hotel Ritz, i 2003.

Trine Villemann beretter, at Mary stod midt på gulvet og græd. -Vi troede først, at hun måske var lidt fuld, siger Trine Villemann ifølge MSN, men så fortalte en gæst, at det skyldtes, at Frederik havde stået og kysset en anden pige. Og den pige var kronprins Frederiks eks-kæreste Bettina Ødum.

De to var da også på dansegulvet sammen, hvor kronprinsen ifølge forfatteren dansede tæt med Ødum. Men primært for at være tæt ved hendes ene øre, så han kunne snakke, mens larmen fra musikken forsøgte at overdøve alt.

Kronprins Frederik var rent faktisk kæreste med Bettina Ødum, da han mødte Mary ved De olympiske Lege i Sydnedy i 2000. Men han sagde siden pænt farvel til Bettina Ødum, da han blev klar over, at Mary var kvinden i hans liv.

Ved festen på Hotel Ritz i 2003 var Bettina Ødum kæreste med Kim Berknov, og de stod faktisk for at skulle giftes, så der var ikke den helt store grund til jalousi.

Men ifølge kapitlet i bogen, så den senere kronprinsesse anderledes på den sag. Og Trine Villemann skriver, at en gæst siden så Ødum gå over til Mary, men at det ikke var nogen umiddelbart succes. -Det virkede som om Mary slet ikke vil tale med hende, beretter Villemann i sin bog. Næste dag dukkede Frederik op til brunch på hotellet – men ikke Mary.

Journalistens bog ”1015 København K” udkommer på mandag.