Der er kommet en ny mand ind i Josephine af Rosenborgs liv efter skilsmissen fra Thomas Schmidt i efteråret. Det fortæller den tidligere komtesse lykkeligt til bt.dk.

Kærligheden blomstrer atter for dronning Margrethes grandniece. Den 42-årige datter af det afdøde grevepar, Christian og Anne Dorte af Rosenborg har forelsket sig igen , efter ægteskabet med Thomas Schmidt brast tidligere i år.

»Ja, jeg har mødt en ny mand. Han hedder Kenneth Schmidt.Vi har set hinanden over et stykke tid nu,« sprudler Josephine af Rosenborg BT.

Den tidligere komtesses nye kærlighed er oprindelig fra Jylland. Han er fem år yngre end Josephine af Rosenborg, og har i modsætning til hende, ingen børn.

Det var i september sidste år, hun traf den hårde beslutning om at gå fra sin mand gennem 16 år og faderen til sine to børn, Julius på 13 og Clara på 10 år. Dengang fortalte Josephine af Rosenborg til bt., at hun og eksmanden, efter hendes forældres død med bare et års mellemrum, var gledet fra hinanden.

»Og nej, jeg mødte ham først to måneder efter, jeg flyttede fra Thomas,« fastslår Josephine af Rosenborg og slår dermed enhver tvivl i stykker om, at det var en tredjepart, der var årsag til hendes ægteskab brast.

Det nyforelskede par har mødt hinanden på deres fælles arbejdsplads, Carlsberg, hvor hun er ansat som teamleder i administrationen, mens han er ansat som tekniker.

»Jeg mødte ham en dag i receptionen, hvor min telefon var løbet tør og jeg havde ingen lader, så jeg var nærmest i panik. Men han skaffede mig en lader, og jeg tænkte bare, nej hvor er han sød. Det havde han så også tænkt om mig,« smiler hun.

Siden har de set hinanden. Lige som han også har mødt børnene. Der har taget godt imod deres mors nye kæreste.

»Det er jo helt utroligt. Jeg troede jo, jeg skulle til at være single. Og jeg var også bange for, om jeg ville møde en ny, for man hører jo så meget om alle dem, der sidder på Tinder og den slags sider. Men bim, så stod han der. Det er fantastisk,« siger Josephine af Rosenborg og kan slet ikke skjule sin nye lykke.

Der oven i købet også er tvilling lige som hun selv.

»Det har vi grint meget af. For hvor stor er chancen lige for det,« griner hun.

I skrivende stund er parret endnu ikke flyttet sammen. Men det gør de, lige så snart kalenderen siger 1. juli. Den dato overtager Josephine af Rosenborg nemlig et rækkehus, hun netop har købt, i Lyngby. Og så flytter Kenneth Schmidt ind sammen med hende.