Prins Joachim med prinsesse Marie og lille prins Henrik på Egeskov slot. Her ser det jo godt ud, men 9. januar på et hotel i Miami måtte lille Henrik indlægges med bronkitis og dehydrering.
Prins Joachim med prinsesse Marie og lille prins Henrik på Egeskov slot. Her ser det jo godt ud, men 9. januar på et hotel i Miami måtte lille Henrik indlægges med bronkitis og dehydrering. Foto: Sonny Munk Carlsen

Drømmeferien i Miami blev pludselig til et mareridt, da Joachim og Maries lille søn Henrik pludselig måtte indlægges med vejrtrækningsbesvær.

Mens Mary fødte tvillinger på Rigshospitalet, var Marie skrækslagen for at miste sin lille søn Henrik. Det skriver Se og Hør.

Dronningmargrethe70år


Ifølge ugebladet var hele familien på ferie i Miami, da lille Henrik om morgenen den 9. januar pludselig havde problemer med at trække vejret og led af dehydrering.

Prinsedåb i Møgeltønder Kirke


Den lille dreng, der fylder to år i Maj måtte i følge Se og Hør indlægges på Baptist Children Hospital, hvor han blev behandlet for bronkitis og dehydrering.

Se billederne: Prins Joachim klar med pusletasken

Hoffets pressechef Lene Balleby bekræfter hændelsen over for ugebladet og tilføjer, at Prins Henrik har det godt igen.

Indlæggelsen i Miami er angiveligt også grunden til, at Marie og Joachim ikke besøgte Mary og de nyfødte tvillinger på Riget.

Prins Joachim


Kongefamilien på Gråsten Slot
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.