Der blev festet til den lyse morgen sammen med Joachim og Marie, der overraskede alle ved ikke at tage nogen steder for bryllupsnatten.

Det blev en rigtig skøn bryllupsfest for prinsesse Marie og prins Joachim Det gav flere af bryllupsgæsterne udtryk for, da de søndag formiddag nød det dejlige solskinsvejr i Møgeltønder og hvilede ud oven på et bryllup, hvor den danske kongefamilie for alvor kom tæt på Maries familie og venner.

Festen trak ud til den lyse morgen, idet de 18 big-band-musikere fra Prinsens Musikkorps rigtig gav den gas aftenen igennem, og først spillede det sidste nummer kl. fire om morgenen.

SE DE MANGE BILLEDER FRA NATTEN OG DAGEN DERPÅ HER

Inden da var der for alvor gang i de mange smukke balkjoler, og Marie fik danset med indtil flere af de kongelige, og fik på den måde gjort sine første erfaringer som prinsesse.

Stemningen var fortsat høj, da de sidste gæster fra bryllupsselskabet forlod Schackenborg slot kl. halv fem.

Latter, skæg og ballade prægede unge gæster. Nogle timer i forvejen var de lidt ældre for længst forsvundet fra festen – bl.a. dronning Margrethe og prins Henrik.

Kronprins Frederik så ud til at have haft en dejlig aften, da han drønede ud fra slottet på de små timer sammen med Mary. Han så ud til at være rigtig glad på sin lillebrors vegne, og på vej hjem til Gråsten Slot drak han sig en flaske vand i kronebilen.

Det var nok for ligesom at fortynde prins Henriks velbehagelige vine, og den efterfølgende cognac, ligesom han måske lige ville have pølsesmagen ud af munden, idet der som bekendt blev serveret gode gamle danske pølser til natmanden på slottet.

Inden kronprinses afgang, deltog han sammen med prins Joachims allerbedste venner i løjerne omkring brudevalsen, der endte med at prins Joachim fik klippet sine sokker i stykker. Både Fredrik og Mary glæder sig nu til den kommende tids begivenheder.

Markeringen af hans 40 års fødselsdag i morgen, og den efterfølgende fest på næste lørdag oppe ved Fredensborg Slot står jo nu på programmet for det populære kronprinsepar.