Fra i dag torsdag til og med lørdag er Frederik og Mary Danmarks officielle repræsentanter i Hong Kong og Beijing i Kina.

Besøget går ud på at fremme Danmarks interesser indenfor erhverv, design, mode og kultur. Og kronprinsparrets første opgave var at åbne en stor messe indenfor design og erhverv i Hong Kong.

Her var Danmark selvfølgelig også repræsenteret ikke blot med det royale par men med en pavillon med 25 stande, hvor gæsterne kunne se mange forskellige eksempler på danish design.

SE BILLEDERNE: MARY OG FREDERIK SÅ PÅ DESIGN I HONG KONG

Her faldt den musikglade Frederiks blik øjeblikkelig på et sæt højtalere i moderne design. Og eftersom Mary blot smilede sødt, fordi hun også har et øre for musik, så er det da slet ikke utænkeligt, at de moderne højtalere snart får en plads i en af de kongelige stuer i Frederik IIV Palæ på Amalienborg.

Udover de moderne højtalere så parret også på møbler, smykker fra Georg Jensen og Pandora, modeller af bymiljøer og hvad man også kan bygge med legoklodser. Derudover vil de på World SME Expo udstillingen, som er en udstilling, hvor nye teknologiske designløsninger bliver vist frem, også blive præsenteret for kinesiske handelsstrategier, it og e-business.

Senere i aften trækker Frederik og Mary i det fine tøj, når de deltager i Dansk Erhvervs gallamiddag, som bliver holdt på Hong Kong Parkwiew. Her skal Frederik også holde tale.