Kronprinsens foretrukne natklub Simons jager nu den muldvarp, som filmede en fuld Frederik i byen.

Natklubben Simons forsøger i øjeblikket at opspore den person, der i weekenden filmede en stangstiv kronprins Frederik på stedet og videregav eller solgte videoen til Se og Hør.

På videoen, der netop er lagt på bladets hjemmeside, ser man kronprinsen danse rundt med en drink i den ene hånd og den anden holde om en ukendt kvinde.- Vi forsøger lige nu at finde frem til den gæst, som filmede Kronprinsen. Vedkommende er i hvert fald ikke velkommen hos os længere, siger Simon Lennet, som er ejer af natklubben.

Hvem festede kronprinsen mon med: Se billederne af hans Facebook-netvæk

På den eksklusive natklub er det nemlig ikke tilladt at filme - hverken med et almindeligt kamera eller et mobilkamera - som vedkommende har gjort. Derudover er det procedure, at man ser gæstelisterne igennem for journalisterne, før man slår dørene op. For netop at undgå en forside, som den Se og Hør har i morgen.

HVAD MENER DU OM OPTAGELSEN AF KRONPRINSEN - DELTAG I DEBATTEN HER

- Det skal være muligt for alle, også for Kronprinsen, at tage sig en tur i byen, uden at ende på forsiden af Se og Hør. Derfor står der heller ikke 15 dørmænd omkring ham, når han er her, fortæller Simon Lennet og tilføjer:

- Ja, bladet skriver, han er stangstiv. Det er vist ikke unormalt, at det sker, når man går i byen.

At Frederik får lov til at feste i fred, er samtidig natklubejerens forklaring på, hvorfor stedet ikke har opdaget, at der blev filmet på klubben lørdag nat.

- Episoden ærgrer mig. Det får os til at fremstå uprofessionelle, som om vi ikke har styr på vores gæster. Og jeg synes ærligt talt, at det er synd for ham, indrømmer han.

Han frygter dog ikke, at Frederik vil fravælge stedet fremover.

- Jeg tror ikke, at han tager det så tungt. Han har vist prøvet dét, der er værre, siger natklubejeren og afviser at kende til prinsens blonde bekendtskab:

- Vi har 600 gæster. Halvdelen af dem er blondiner. Jeg har ingen idé om, hvem hun er.

Den omtalte video kan ses HER