Marius Borg Høiby, som er Norges kronprinsesse Mette-Marits 21-årige søn, har fået sig en kæreste, som er blevet et varmt emne i det norske. Det skriver norske Se og Hør

Marius Borg Høiby, som Mette-Marit har fra et tidligere forhold, er nemlig fundet sammen med jævnaldrende Juliane Snekkestad, der er en eftertragtet norsk fotomodel og blandt andet har poseret i Playboy. Dog ikke i fuldt Eva-kostume.

Parret blev ifølge norske Se og Hør kærester inden jul og det går angiveligt så lykkeligt, at de allerede er flyttet sammen i London. Her arbejder Juliane Snekkestad til daglig som model.

Det er cirka et år siden, at Marius Borg Høiby skiltes fra sin tidligere kæreste Linn Helena Nilssen. Dette skete, mens hans studerede i USA. Angiveligt er Juliane Snekkestad en bekendt til Marius Borg Høibys ekskæreste.

Her ses Marius Borg Høiby sammen med sin mor, kronprinsesse Mette-Marit. Vis mere

De to nyforelskede har været ganske diskrete med deres forhold, men omkring nytår gik det alligevel op for mange af de i alt 43.000 personer, der følger Juliane Snekkestad på Instagram, at den smukke fotomodel angiveligt havde skabt en romantisk relation til norske Marius.

Hun lagde nemlig nogle billeder ud af sig selv, hvor hun befandt sig inde i kronprinsparrets private bolig Skaugum. Der var nogle, der kunne genkende de kongelige stuer, da Marius Borg Høiby i 2016 solgte nogle private ejendele på den norske portal Finn.no. Ifølge Norske Se og Hør, så kunne man se, at lokalerne matchede hinanden.

Det norske kongehus har ikke ønsket at kommentere forholdet overfor norske medier.