Prinsesse Sofia og prins Carl Philip ankommer til festmiddag på M/S Stockholm, der blev afholdt dagen inden deres bryllup den 13. juni 2015.
Prinsesse Sofia og prins Carl Philip ankommer til festmiddag på M/S Stockholm, der blev afholdt dagen inden deres bryllup den 13. juni 2015. Foto: TT NEWS AGENCY

Prinsesse Sofia har fået en ny titel, og den er ikke, som du tror...

Sveriges nye prinsesse Sofia har kun haft sin titel siden den 13. julni sidste år, hvor hun sagde ja til sin prins Carl Philip for øjnene af kongelige fra hele verden.

Men allerede efter under et halvt år som kongelig, kan hun føje endnu en titel til sit cv. Og selvom det måske ikke er én, som alle ville være specielt begejstrede for, ja... så insisterer den 31-årige prinsesse på, at hun er svært begejstret for den.

»Jeg føler mig hædret og smigret. Årets Bonderøv er en fin udmærkelse,« lyder det fra prinsesse Sofia, der venter sit og prins Carl Philips første barn til foråret.

SWEDEN ROYALTY 446

Det er det svenske ugeblad Land, der har udnævnt Prinsessen til årets 'lantis', hvilket bedst kan oversættes med 'bonderøv'. Ugebladet mener det dog meget positivt, eftersom det primært henvender sig til folk, der holder af livet på landet.

Prinsesse Sofia får titlen, fordi hun har været med til at sætte sin hjemegn Älvdalen i Dalarna på verdenskortet, efter hun er blevet prinsesse.

»Jeg er stolt over mina rødder i Älvdalen, og min opvækst der har påvirket mig meget som person,« fortæller hun til ugebladet, der kåret 'Årets Bonderøv' årligt.

Madeleine 357965

I oktober besøgte hun og prins Carl Philip hendes hjemby, da parret var på officielt besøg i Dalarna, og her fik de mange begejstrede fremmødte tårerne frem hos den nye prinsesse.

»Jeg er så glad for, at der er kommet så mange, det sætter jeg virkelig pris på. Jeg var usikker på, om der ville komme nogen,« fortalte hun grådkvalt ifølge Svensk Damtidning, mens hun hilste på gamle naboer og skolekammerater.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.