Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

En hudløs ærlig Alexandra fortæller lørdag aften om sin skilsmisse fra prins Joachim i et tv-interview, hvor hun også bliver dybt rørt over en uventet hilsen fra sønnen Nikolai.

Grevinde Alexandra kunne slet ikke holde tårerne tilbage, da hun blev interviewet af Jes Dorph Petersen i Go'aften Danmark.

Det kom nemlig helt bag på den tidligere prinsesse, da hendes ældste søn pludselig tonede frem på skærmen med en hilsen til sin mor.

»Jamen, jeg kan slet ikke styre de følelser nu. Jeg bliver så stolt. Der tog du fusen på mig,« sagde hun til Jes Dorph, mens hun forsøgte at vifte tårerne væk.

Til sidst måtte en medarbejder bag kameraet række grevinden et lommetørklæde, så hun kunne tøre øjnene.

DU KAN SE INTERVIEWET MED ALEXANDRA HER

Interviewet bliver bragt lørdag aften, men er allerede optaget, og derfor kan seerne allerede nu få en smagsprøve på tv2.dk.

Episoden opstod, da TV 2 spillede et klip med den 18-årige prins Nikolai, hvor han bliver bedt om forholde sig til, hvad han har lært af sin mor. Den unge prins fortæller, at hans mor har lært ham at tage ansvar og hjælpe andre. Han nævner også, at grevinden har vist ham, at man skal turde gøre de ting, man selv synes er de rigtige.

Det tog fuldstændig pusten fra den ellers så velformulerede grevinde, og hun lagde da heller ikke skjul på, at hun blev rørt.

I interviewet fortæller hun også åbent om skilsmissen fra prins Joachim i 2004. Hun afslører, at hun valgte at tale åbent med sine børn om bruddet. Hun ville ikke lade børnene tro, at ægteskabet var godt, når det nu ikke var tilfældet.

»Det er klart, at man ikke skal sige til dem, at det bliver fantastisk, for det bliver det ikke. Man har revet deres verden i to dele, men man skal gøre det bedste, man kan i den givne situation, og man skal være overbevist om, at det valg, man har taget, er det rigtige.«

Hun fortæller også om sit gode forhold til prins Joachim.

»Jeg plejer at sige, at prins Joachim og jeg har det næstbedste efter et lykkeligt ægteskab - en lykkelig skilsmisse. Det er ikke for børnenes skyld. Vi har det bare godt med hinanden. Og det er dobbelt lykkeligt for børnene,« fortæller hun i interviewet.

Du kan se interviewet på TV 2 lørdag aften klokken 18.25 i 'Go' aften Danmark.'

Har du fået hørt ugens nye afsnit af BTMX-podcasten 'Vi elsker clickbait'? Download det gratis i Itunes eller lyt med her:

Andre læser også