Hertuginden af Cambridge delte søndag et helt særligt billede af sin datter.

Billedet er taget ved familiens hjem i Norfolk i foråret sidste år og offentliggjort i forbindelse med, at hertuginde Kate i podcasten 'Happy Mum Happy Baby' fortalte om at være mor.

I podcasten fortæller hertuginden om billedet, da hun bliver spurgt, hvilke dele af sin egen barndom hun ønsker at give videre til sine børn.

Ifølge hertuginde Kate er billedet af den fireårige prinsesse Charlotte, der dufter til en blomst, det perfekte billede herpå.

Her det omtalte billede, som hertuginde selv har taget.
Her det omtalte billede, som hertuginde selv har taget. Foto: Hertuginde Kate
Vis mere

»Det er øjeblikke som det, der betyder mest for mig som forælder,« siger hun i podcasten og fortsætter:

»Jeg forsøger hver dag at have sådanne øjeblikke – også selvom de af og til er små, og selvom jeg ikke altid har tid. I den ideelle verden er øjeblikke dem, jeg gerne vil have.«

Og de øjeblikke må meget gerne foregå udenfor, fortæller hertuginde Kate, der understreger, at hun gerne ser, at hendes børn får rigeligt af frisk luft.

»Da jeg var barn, tilbragte vi en frygtelig masse tid udenfor, og det er noget, jeg er mere passioneret omkring (at give videre, red.),« siger hun blandt andet.

Her familien fotograferet i forbindelse med prins Louis' dåb i 2018.
Her familien fotograferet i forbindelse med prins Louis' dåb i 2018. Foto: POOL
Vis mere

Hertuginden sagde – bogstaveligt talt – ja til sin prins i april 2011, og siden har hun og prins William fået tre børn. To drenge og datteren Charlotte.

Hertugparret blev forældre første gang i juli 2013, da prins George meldte sin ankomst til verden.

Han skal, når hans far og farfar, prins Charles, dør eller abdicerer – være konge af Storbritannien.

Han har desuden to søskende – førnævnte prinsesse Charlotte, der kom til i maj 2015, og lillebror prins Louis, der blev født i april 2018.