Efter flere rygter om splid i den britiske kongefamilie, fortæller Kate Middleton nu, hvordan hun har det med sin svigerinde Meghan Markles graviditet.

Under et besøg i byen Leicester, spurgte en royal fan Kate Middleton, om hun var spændt på Meghans kommende baby:

»Jeg er virkelig spændt. Det er sådan en spændende tid at have alle børnene,« fortalte hertuginden og forklarede, at svigerindens graviditet også er spændende for hendes børn:

»Og så er det en kusine eller fætter for George, Charlotte og Louis også. Det bliver noget helt særligt.«

Rygterne svirrer ellers i de britiske medier om, at Kate og Meghan ikke kan med hinanden, og at der lige nu er en konflikt mellem de royale brødre Harry og William.

Anonyme kilder tæt på parrene har til den britiske tabloidavis Daily Mail sagt, at der ikke er den bedste kemi mellem de to svigerinder:

»Kate and Meghan er meget forskellige mennesker. De kommer ikke så godt ud af det med hinanden.«

En anden kilde tæt på hoffet har også fortalt, at der er opstået anstrengt stemning mellem Harry og William, efter Harry sidste år annoncerede forlovelsen med Meghan Markle.

Den 21. november 2018 besøgte Meghan Markle Hubb Community Kitchen i London.
Den 21. november 2018 besøgte Meghan Markle Hubb Community Kitchen i London. Foto: Chris Jackson/Ritzau Scanpix
Vis mere

Harry mente angiveligt ikke, at William gjorde nok for at byde hans tilkommende velkommen i familien.

»Han følte ikke, at han (William, red.) rullede den røde løber ud for Meghan,« lyder det blandt andet fra en kilde til Daily Mail.

Ifølge kilden var det brødrenes far prins Charles, der til sidst trådte til og fik William og Kate til at invitere Harry og Meghan på julemiddag.

Rygterne om konflikten blev kun yderligere forstærket, da det forleden blev annonceret, at det nygifte hertugpar har valgt at flytte væk fra Kensington Palace i London.

Ifølge en rutineret dokumentarist skulle der være kold luft mellem prins William og prins Harry.
Ifølge en rutineret dokumentarist skulle der være kold luft mellem prins William og prins Harry. Foto: Paul Grover
Vis mere

Her skulle de ellers have været naboer til William og Kate samt parrets tre børn, men i stedet flytter de nu til Frogmore House, som ligger i Windsor lidt vest for London.

Fra kongehuset forlyder det, at prinseparrets flytning udelukkende skyldes praktiske hensyn, da parret gerne vil have mere plads med den kommende baby på vej.

Så da Kate Middleton i Leicester blev spurgt, hvad hun mente om Meghans graviditet, holdt de britiske medier vejret i spænding.

Som sagt svarede hertuginden prompte, at hun glædede sig på sin svigerindes vegne, og udtalelsen kan derfor muligvis hjælpe til at forpurre nogle af rygterne om fjendskab i den britiske kongefamilie.

Prins William og hertuginde Kate.
Prins William og hertuginde Kate. Foto: Victoria Jones/Pool/Ritzau Scanpix
Vis mere