Sov han i tjenesten? Eller var det første dag på det nye job? Uanset om det var det ene eller det andet, eller en helt tredje årsag lå bag, opdagede en af PET-agenterne ikke den ene af de to kongelige, han skulle holde et skarpt øje med.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det sås tydeligt, da Dronningen og Prinsgemalen i aftes ankom i Krone 1 til den store nytårskur. Her holdt den store, sorte Rolls Royces således, at Dronningen steg ud i højre side, mens prins Henrik steg ud på den modsatte side.

Prinsgemalen måtte derfor gå udenom Krone 1's imposante motorhjelm for at mødes med Dronningen foran trappen ind til Frederik VII Palæ på Amalienborg, hvor kuren blev holdt.

Split nytaar 2012


Men en af de diskrete og ranke PET-agenter havde tilsyneladende ikke opdaget, at Prinsgemalen skulle den vej. Han havde nemlig ikke efterladt megen plads til prins Henriks passage mellem bilens forskærm og ham selv. Derfor måtte Prinsgemalen puffe ham til side, for at komme hen på sin plads ved Dronningens side.

Det forstyrrede - tilsyneladende - heller ikke PET-agenten. Han hverken skottede bagud, eller fortrak en mine af det royale puf.

Men regentparret kom ind i palæet, hvor de vigtige gæster ventede på dem. Undtagen kronprinsparret, der af ukendte årsager kom for sent til nytårskuren.