Lyt til artiklen

Det er ingen hemmelighed, at Camilla, hertuginden af Cornwall, er helt vild med den danske krimiserie, Forbrydelsen. Men også i det danske kongehus har serien fans.

Det kom frem i dag, da kronprinsesse Mary sammen med Camilla besøgte dagens optagelser af succes-serien. Her spurgte bt.dk’s udsendte nemlig, om kronprinsessen også ser Forbrydelsen?

- Ja, nikkede Mary smilende og afslørede dermed, at hun som så mange andre danskere (og englændere, red.) er vilde med den spændende serie.


 


Efter en lille times besøg måtte Camilla og Mary, af hensyn til dagens stramme program, nødtvunget sige farvel til skuespillerne Sofie Gråbøl og Nikolai Lie Kaas, der var på arbejde på settet i dag.

Men inden da nåede seriens producent og kommende dramachef for DR, Piv Bernt, at give de kongelige gæster gaver.

Her fik Hertuginden – selvfølgelig – en Sarah Lund sweater, mens Kronprinsessen fik overrakt en crew-jakke. Så kan hun altid snige sig ind til optagelserne, som Piv Bernt sagde med et glimt i øjet.

For optagelserne til Forbrydelsen 3 og dens plot er næsten mere hemmelige end statens krigsoplysninger og er derfor omgærdet med stor mystik og hemmelighedskræmmeri.

Men nu har de altså også fået et royalt skær.