Gennem sin privatsekretær sætter grevinde Alexandra nu ord på, hvad fremtiden byder på for prins Nikolai, der har valgt at afbryde sin sergentuddannelse på Varde Kaserne.

»Han vil passe sin modelkarriere indtil næste år, hvor han vil læse videre. Som planen er lige nu, begynder han på et studium efter sommerferien,« siger grevinde Alexandra gennem sin sekretær, Helle von Wildenrath Løvgreen, til B.T.

Hvilken uddannelse sætter hun dog ikke ord på, idet prinsen endnu ikke har søgt ind.

»Men det er et studium i Danmark,« tilføjer hun.

Prins Nikolai på den nationale flagdag i Varde, den 5. september 2018.
Prins Nikolai på den nationale flagdag i Varde, den 5. september 2018. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Vis mere

Frem mod studiestart til september vil prinsen være at finde på catwalken, når muligheden byder sig. Tidligere har han blandt andet været model for Burberry.

»Han vil indtil da tage de modeljob, han kan få,« fortæller Helle von Wildenrath Løvgreen.

Tidligere onsdag kom det frem, at prins Nikolai har afbrudt sin uddannelse til reserveofficer på Hærens Sergentskole på Varde Kaserne efter blot to måneder.

»Årsagen til, at han er stoppet, er, at han ikke føler, han er kommet på den rette hylde. Det har intet at gøre med uddannelsen eller folkene, der er der. Han har været meget glad for det, og det har været som forventet, men han føler altså bare ikke, at han er kommet på den rette hylde,« sagde Helle von Wildenrath Løvgreen tidligere på dagen til B.T.