Blandt besynderlige hatte og store skrud strålede tre prinsesse-lignende kvinder ved prins William og Kate Middletons bryllup den 29. april, og det var Jarl Charles Spencer tre døtre.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>De lyshårede kvinder lady Amelia, lady Eliza og lady Kitty er meget lig hinanden i udseende, og det er ikke så underligt, da de 18-årige lady Eliza og lady Amelia er tvillinger. Kvinderne er den afdøde prinsesse Dianas niecer. Deres far, skal om føje tid giftes for tredje gang - denne gang med den tidligere canadiske model, Karen Gordon, som brud.

NOBEL


BRITAIN-ROYALS-MARRIAGE


Will og KateSelv om de er prins Williams kusiner, så sad de tre kvinder i brudens side af kirken på grund af den gamle konflikt mellem Lady Diana og prins Charles' nye kone, Camilla Parker-Bowles.

21-årige lady Kitty Spencer er blevet hædret som 'women's choice' i det britiske magasin 'Tatler' i 2009. Tvillingepigerne lady Eliza og Amelia har et nært forhold til deres kongelige fætre. Alle tre har levet et stille liv det meste af året i Cape Town i Sydafrika siden 1995.

BRITAIN ROYAL WEDDING

Den ene tvillingesøster, Lady Amelia, er kendt i offentligheden som lidt af en skandale-dronning. Tidligere i år var hun involveret i en retssag i Cape Town i Sydafrika. Her blev hun beskyldt for at have overfaldet en mand på krykker, der sprang taxakøen over ved en McDonalds-restaurant.

Efterfølgende blev anklagerne droppet, og lady Amelia klarede frisag.