Gode venner kan man aldrig få for mange af. Sådan lyder den kendte frase.

En 96-årige dame var da heller ikke sen til at øse ud af sin visdom om emnet, da hun mødte den britiske prins Harry og hans kone torsdag.

Det britiske prinspar har haft det svært med offentlighedens til tider meget intense bevågenhed, siden skuespillerinden Meghan Markle i maj sidste år blev til hertuginde Meghan efter giftermålet med den britiske prins.

Parret har taget nogle utraditionelle valg - blandt andet undlod de at fremvise deres søn lige efter fødslen, som traditionen ellers foreskriver. Desuden valgte de at holde barnedåben privat.

Meghan og Harry deltog i ceremonien 'Field of Remembrance' i Westminster Abbey torsdag.
Meghan og Harry deltog i ceremonien 'Field of Remembrance' i Westminster Abbey torsdag. Foto: POOL
Vis mere

Det var med til at afføde en enorm kritik mod parret, som menes at være blevet for utilnærmelige.

Parret fortalte for nyligt i en dokumentar om, hvor svært den megen kritik har været at takle.

I dokumentaren åbnede prins Harry også op om forholdet til sin bror, som ikke længere er så tæt, som det har været.

At den britiske befolkning følger med i parrets liv og problemer, fik prinsparret bevis for torsdag, hvor de deltog i en ceremoni uden for Westminster Abbey, hvor de skulle vise deres respekt for alle de hverdagshelte, der ofrede deres liv i forbindelse med forskellige krige og andre konlikter.

Meghan hilste på Elizabeth Herschel, der til gengæld gav prins Harry et godt råd.
Meghan hilste på Elizabeth Herschel, der til gengæld gav prins Harry et godt råd. Foto: KIRSTY WIGGLESWORTH
Vis mere

Blandt andet var der grupper, der repæsentyerede  folk, der havde mistet eller på anden måde havde tilknytning til anden verdenskrig.

En ældre dame ved navn Elizabeth Herschel på 96 år var også mødt op i kørestol, og hun havde taget både de medaljer hendes mand, der var kongelige ingerniør, havde fået, og dem som hun selv havde fået for deres indsats i andens verdenskrig.

Mens hertuginden bøjede sig ned for at hilse på den ældre dame, greb Elizabeth Herchel chancen og gav et par gode råd til prins Harry.

»Jeg fortalte ham, at man ikke kan vælge sin familie – men man kan vælge sine venner«, lød det fra den ældre dame ifølge Daily Mail.

De døde blev mindet under ceromonien.
De døde blev mindet under ceromonien. Foto: NEIL HALL
Vis mere

Og prinsen tog tilsyneladende imod rådet.

»Det skal jeg huske,« lød det fra prins Harry.

Det er for øvrigt ikke første gang, at den gamle dame møder prins Harry. Hun mødte angiveligt også prinsen sidste år ved samme arrangement.

»Jeg fortalte ham sidste år, at han ville få en søn og så en datter, og jeg har da ret ind til videre,« sagde hun ifølge Daily Mail.