I årevis har Simon Charles Dorante-Day kæmpet for at bevise, at han er søn af prins Charles og Camilla, hertuginde af Cornwall.

55-årige Simon Charles Dorante-Day bor i Australien, men han blev født i Storbritannien og påstår, at undfangelsen fandt sted i 1965 mellem en kun 17-årig Charles og en 18-årig Camilla.

I april året efter blev han født i Portsmouth og herefter adopteret af en familie, der havde forbindelse til kongehuset.

»Min bedstemor, der havde arbejdet for dronningen, fortalte mig mange gange direkte, at jeg var søn af Camilla og Charles,« har Simon Charles Dorante-Day fortalt til mediet 7 News.

Og nu har han så delt et billede på sin Facebook-profil, hvor han mener at kunne bevise en slående lighed mellem sin søn, Liam, og selveste dronning Elizabeth.

»En af den her sides følgere har brugt en hel del tid på at sammenligne billeder. Wow … Mange tak – nu går jeg fra at se en ung Charles i Liam til at se hendes majestæt,« skriver Simon Charles Dorante-Day til billedet.

Til mediet fortæller han, at han var ved at falde bagover, da han så billedet.

»Elvie (Simon Charley Dorante-Days kone, red.) og jeg føler, at vi kan se så mange medlemmer af den royale familie i vores børn, men det her var virkelig en øjenåbner.«

Vurder selv ud fra dette billede, hvor meget du synes, Simon Charles Dorante-Day ligner prins Charles og hertuginde Camilla, der i øvrigt ikke har udtalt sig om sagen.