Tidligere på året kom det frem, at en kun 23-årig havde købt grevinde Alexandras pragtvilla på Østerbro, og nu kan BT afsløre, hvem køberen er.

Den 23-årige Coloplast-arving Louise Find har købt villaen på 356 kvadratmeter.

Mens tusindvis af unge dagligt kæmper for at finde tag over hovedet i hovedstadsområdet og rask væk må betale flere tusinde kroner om måneden i husleje for et enkelt værelse, står det helt anderledes til for den unge og yderst velhavende ejer af grevinde Alexandras tidligere hjem på Østerbro.

På mindre end to måneder lykkedes det tidligere på året grevinden at få næsten fuld pris for den 356 kvadratmeter store, hvide luksusvilla, hvor hun gennem et årti har haft hjemme. For efter blot 55 dage slog en interesseret køber til og købte det store hus for intet mindre end 23 millioner kroner.

Men nu viser det sig, at villaens nye ejer kommer fra en Danmarks allerrigeste familier.

Over for BT bekræfter den 23-årige Coloplast-arving Louise Find, at det netop er hende, der tidligere på året investerede 23 millioner kroner i den fornemme villa, som grevinde Alexandra fik foræret af prins Joachim i 2005, i kølvandet på deres skilsmisse.

LÆS HELE HISTORIEN I BT TORSDAG OM COLOPLAST-ARVINGENS KOMETKARRIERE OG HUSKØB -  ELLER LÆS DEN LIGE HER I BT PLUS. HUSK ... FØRSTE MÅNED ER GRATIS - HEREFTER 29 KR. PR. MÅNED.

Andre læser også