Snart venter et nyt udenlandseventyr for grev Nikolai af Monpezat. 

Prins Joachims ældste søn har nemlig besluttet sig for at tilbringe et semester af sin uddannelse i Australien, som han flytter til sammen med kæresten Benedikte Thoustrup, som B.T. fik bekræftet i maj. 

Grev Nikolai og kæresten planlægger at være i landet fra august til november. 

Og til det hollandske modemagasin Numéro, som grev Nikolai har fået forsiden af i det nyeste nummer, sætter han da også nogle ord på, hvorfor valget netop er faldet på Australien.

Det skriver Billed Bladet

»Det næste semester vil jeg tilbringe i Australien, hvor jeg skal læse valgfag. Det er et eventyr. Jeg ser frem til at komme i gang og er superspændt på at bo i udlandet igen,« siger greven og fortsætter.

»Valget faldt på Australien, fordi det er meget fremmed og spændende for en dansker som mig. Jeg har aldrig været så langt væk hjemmefra, og jeg tror på, at det at se dette hjørne af verden skal man bruge mere end to ugers ferie på. Derfor ville jeg gerne flytte dertil.«

Både grev Nikolai og Benedikte Thoustrup studerer til daglig på Copenhagen Business School og skal nu fra 1. august til 30. november studere et semester på University of Technology i Sydney.

Det er endnu usikkert, hvor parret skal bo i Sydney, men de leder i øjeblikket efter en lejlighed, har Helle von Wildenrath Løvgreen tidligere oplyst til B.T.

Det er langtfra nyt for parret at skulle både bo og studere sammen.

23-årige grev Nikolai og jævnaldrende Benedikte Thoustrup mødte hinanden på Herlufsholm, hvor de blev kærester.

Siden startede de begge på Copenhagen Business School og har også begge været på udveksling i Paris i forbindelse med studiet.