Kate og William har valgt at holde jul hos Kates forældre.
Kate og William har valgt at holde jul hos Kates forældre. Foto: ANDREW WINNING

Mens hertuginde Kate har fået det bedre efter sin indlæggelse for nogle uger siden for graviditetskvalme, så har hun det endnu godt nok til at deltage i den royale julekomsammen.

Prins William og hertuginden har derfor valgt at bryde den royale juletradition ved ikke fejre jul med resten af den royale familie. Det skriver den britiske avis Daily Mail.

I stedet har den vordende mor og hendes mand valgt at holde jul et noget mere stilfærdigt sted - nemlig hos Kates forældre i hjemmet i byen Bucklebury i Berkshire.

Men selv om parret bryder traditionen, så er det ikke noget, der vil få genklang i de royale kredse. Selveste dronning Elisabeth har nemlig 'godkendt', at William og Kate ikke dukker op til den royale julehøjtidelighed den 25. december.

BRITAIN-ROYALS

Dronning har nemlig forståelse for Kates situation, da hertuginden er blevet beordret til at hvile efter sit hospitalsophold for nogle uger siden, hvor hun var indlagt med den ekstreme form for graviditetskvalme kaldet hyperemesis gravidarum.

Sygdommen gør, at gravide kvinder lider så voldsomt af kvalme, at de stort set intet mad kan holde i sig. Efter at have sundet sig på hospitalet i nogle dage, blev Kate udskrevet, men lægerne rådede hende til hvile. Og det har tilsyneladende fået Kate og William til at vurdere, at en jul med den kongelige familie vil være for stressende en affære for den kommende mor.

Hele Middleton-familien vil være samlet til jul. Fra venstre ses mor Carole, far Michael, bror James og søster Pippa.

Helt alene vil Kate og William dog ikke være hos familien Middleton. Foruden Kates forældre Carole og Michael, vil også Kates søskende, James og Pippa, fejre julen med familien. Og plads kommer det kongelige par heller ikke til at mangle. I sommers skiftede familien Middleton nemlig deres store landvilla ud med et endnu større luksuspalæ.

Middleton-parret

Huset, der kostede omkring 43. mio. kroner, indeholder hele syv soveværelser, en slotsagtig have, en swimmingpool, en tennisbane samt et bibliotek. William og Kate får derfor rig lejlighed for både at slappe af og holde sig beskæftiget hos Middleton-familien.

Og underholdning vil der også være. Kates søster Pippa Middlenton har nemlig afsløret, at søstrenes far er en rigtig spasmager. Angiveligt holder han af at klæde sig ud og køber derfor hvert år et nyt kostume til jul.

Kates søster Pippa Middleton deltager naturligvis også i julehyggen hos familien Middleton.

- For et par år siden dukkede han op i et sumo-bryder-kostume, har Pippa ifølge Daily Mail beskrevet i et magasin.

Når William og Kate har fået en god dosis sjov og ro, er parret måske ladet nok op til at aflægge den kongelige familie et visit. I hvert fald forventes det, at de dukker op til et kort besøg en af dagene efter jul, hvor den kongelige familie er samlet på slottet Sandringham i det østlige England. Slottet er kongefamiliens private ejendom.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.