Generalsekretær Gitte Seeberg på vej op mod Orangeriet på Fredensborg slot, hvor WWF verdensnaturfondens 40 års jubilæum onsdag aften bliver fejret med en middag med fondens præsident, prins Henrik som vært.
Generalsekretær Gitte Seeberg på vej op mod Orangeriet på Fredensborg slot, hvor WWF verdensnaturfondens 40 års jubilæum onsdag aften bliver fejret med en middag med fondens præsident, prins Henrik som vært. Foto: Keld Navntoft

Når Prinsgemalen i aften er vært ved fejringen af WWF Verdensnaturfondens 40 års jubilæum, er især en person en smule nervøs.

Generalsekretæren i fonden, Gitte Seeberg, har nemlig skrevet en tale til Prinsgemalen, der for 40 år siden stiftede den danske afdeling af World Wildlife Foundation (WWF) og lige siden har været dens præsident. Talen er skrevet med humor, og Seeberg håber, at Prinsgemalen også tager det med et smil på læben.

- Jeg har lavet en lille tale til Hans Kongelige Højhed, og den glæder jeg mig til at give ham. Han har jo masser af humor, og det jeg håber jeg også han har, når jeg får sagt det jeg skal i aften, siger Gitte Seeberg til bt.dk.

Den kongelige familie til WWF verdensnaturfondens 40 års jubil

Hun vil dog ikke afsløre hvad talen handler om, og i stedet fortæller hun om, hvad hun har oplevet med Prinsgemalen.

- Hans Kongelige Højhed har jo masser af humor selv, og jeg har haft fornøjelsen af at rejse med ham et par gange. Den ene gang i Indonesien, hvor vi så orangutanger og koralrev. Senest var vi i fransk Guyana i Sydamerika, hvor vi så på alle mulige spændende projekter, siger Gitte Seeberg og fortæller en lille bonusinfo om Prinsgemalen.

- Og det har været en fornøjelse hver gang, fordi han er sjov at rejse med. Han går ind med træsko ligegyldigt, hvor han er, og hvem han mødes med, siger Gitte Seeberg, som ser frem til jubilæumsfesten i Orangeriet i Fredensborg.

- Jeg har glædet mig i et halvt år, og jeg håber, det blive en sjov aften, siger hun til bt.dk.

241 gæster har hver betalt 4800 kroner for at deltage i aftenens middag, der byder på en overdådig menu. Overskuddet fra arrangementet går til WWF Verdensnaturfonden.

Både Regentparret, kronprinseparret og Prins Joachim og Prinsesse Marie er med til aftenens arrangement.


SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.