Kronprinsparret var også med til fest. Gad vide hvad Kronprinsen fik øje på?
Kronprinsparret var også med til fest. Gad vide hvad Kronprinsen fik øje på? Foto: Keld Navntoft

Fredensborg Slot var kulissen, da den kongelige familie tirsdag aften havde inviteret en lang række af Danmarks førende iværksættere til koncert og efterfølgende middag.

Blandt de inviterede var Christian Stadil, ejer af sportsfirmaet Hummel, Morten Strunge, grundlæggeren af teleselskabet Onfone og arkitekten Bjarke Ingels.

SE BILLEDER FRA FESTEN HER

Regentparret ville med invitationen anerkende iværksætterkulturen og hylde de personer, der arbejder for at fremme innovation og iværksætteri i Danmark. Ud over regentparret var den kongelige familie repræsenteret ved kronprins Frederik og kronprinsesse Mary samt prins Joachim og prinsesse Marie.

Erhvervsminister Annette Vilhelmsen (SF) og forskningsminister Morten Østergaard (R) deltog også i koncerten.

Fedt med royal glamour

En anden af de inviterede var stifteren af it-firmaet Podio, Tommy Ahlers, der havde glædet sig til at møde Dronningen.

- Jeg har tidligere mødt kronprins Frederik, men ikke dronning Margrethe, så det glæder jeg mig til. Det bliver fantastisk at møde hende. Tommy Ahlers glæder sig også over, at den royale familie kaster lidt opmærksomhed på de danske iværksættere.

- Det er fedt med noget kongeligt glamour på iværksætterne. Det viser den trend, at der sættes fokus på iværksætterne, som dem der skal være med til at ændre Danmark.

Unge musikere på scenen

Regentparret har gennem årene taget initiativ til en række koncerter på Fredensborg Slot. Til disse koncerter har forskellige grupper af samfundet været inviteret, heriblandt repræsentanter fra erhvervslivet, undervisningssektoren, forskning og videnskab, samt fra sportens verden.

Musikken ved koncerten blev fremført af unge musikere og sangere fra Det Jyske Musikkonservatorium.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.