Prins Harry.
Prins Harry. Foto: POOL

Kys. Kærligheden er tydeligvis stor mellem Prins Harry og hans amerikanske kæreste Meghan Markle.

Lørdag deltog det nye par sammen i bilproducenten Audis store polo-turnering, og det er første gang, de viser sig sammen til en offentlig begivenhed - kun et døgn efter, de første gang blev set sammen i en park. Det skriver mediet Daily Mail.

De blev set holde om hinanden og kysse, inden Prins Harry skulle spille polo. Prins Harry og hans bror Prins William spillede polo, mens den yndige Meghan Markle så på fra sidelinjen. Hun havde en lang blå kjole på, en hvid jakke over skuldrene og et par mørke runde solbriller.

Siden sommeren 2016 har rygterne om det nye par floreret, men hverken forlovelse eller indflytning er bekræftet fra de kongelige.

1

Skuespillerinden Meghan Markle er kendt fra serien 'Suits', hvor hun spiller Rachel Zane, der arbejder i advokatfirmaet, serien handler om.

Hun er tre år ældre end Harry og har allerede været gift før. I 2011 blev hun gift med den amerikanske filmproducer Trevor Engelson, men det fungerede ikke, så de blev skilt efter to år.

Meghan Markle, prins Harrys kæreste. Billedet her er fra 2014.

Begivenheden var ikke kun spækket med de royale. Også Oscar-vinderen Eddie Redmayne, som er kendt fra filmene 'The Danish Girl' og 'Fantastiske skabninger og hvor de findes', heppede på de to royale brødre på banen.

Eddie Redmayne til Academy Awards, 2016.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.