Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

En del englændere måtte onsdag spærre øjnene op, da prins William pludselig stod og solgte den britiske version af 'Hus Forbi' til forbipasserende.

Det deler briten Matthew Gardner i et opslag på LinkedIn, hvor han afslører, at hans svoger har fået et billede med den kommende konge, der stille og roligt render rundt i Londons gader og sælger hjemløsebladet.

»Min svoger var i London i dag, hvor han så en kendis. Så han tog et billede langt fra. Kendissen så dog, at han tog et billede og gik over vejen for at se, hvad der skete,« lyder det indledningsvist til billedet af svogeren med prins William.

»Sikke en ære at have et privat øjeblik med vores kommende konge, der er så ydmyg og arbejder stille i baggrunden, mens han hjælper dem i nød.«

Ifølge Matthew Gardner er der tale om en 'stille gestus', som der oftest glemmes i forbifarten.

Og prinsen var da også hurtig til at vise, hvorfor han var på gaden med bladet for de hjemløse.

»Den store finale var, da prinsen spurgte min svoger, om han ville købe bladet. Han svarede, at han ikke havde nogle småpenge. Så tog prins William en kortmaskine frem. Du kan ikke undervise folk i det her! Det var 'kosteligt' eller skulle jeg sige 'kongeligt',« lyder det.

DailyMail har rakt ud til det britiske kongehus for en kommentar, men de har ikke ønsket at udtale sig om prinsens tur på gaden.

Det kom helt bag på svogeren. Foto: LinkedIn
Det kom helt bag på svogeren. Foto: LinkedIn
Vis mere

Andre læser også