Det danske kronprinspar er kendt for at være et aktivt par, og også under deres seneste udlandstur gik det ikke stille for sig, skriver ugebladet Her og Nu.

Frederik deltog i sidste uge i Farr 40 VM i Sardinien i Italien og med sig havde han både Mary og børnene. Men i stedet for bare at dase på dækket af det store, flotte sejlskib, de opholdt sig på, tog Frederik, Mary og Christian, 3, sig en hurtig tur på vandscooteren.

Kronprinsparret kastede sig ud i bølgerne på vandscootere, og tre-årige prins Christian ser fra en tidlig alder ud til at have arvet sine forældres sporty stil. 
Den lille prins sad forrest og hujede og skreg af glæde, da kronprins Frederik gav vandscooteren gas, så skummet stod dem om ørerne. Han fik også lov til at styre lidt hjælp fra far, og han kunne slet ikke få nok.

Prinsesse Isabella var med sine to år dog for lille til at deltage i vandsporten med resten af familien.

Kronprinsesse Mary kunne samtidig vise en særdeles veltrænet krop frem. Selv efter to fødsler er hun stadig lige flot og slank. 

Mary og børnene befandt sig så godt om bord på sejlskibet, at de slet ikke gik i land for at mødes med Frederik, når dagens Farr 40-kapsejladser var overstået.
I stedet sejlede Parsifal III ind i området, hvor Farr 40-sejlerne dystede, så Christian og Isabella kunne følge fars sejlads fra dækket.

Se flere billeder af den sommerlige kronprinsesse og hendes familie på ferie her - og se og læs alt om ferien i ugebladet Her og Nu i morgen.

Fotos: Kaspar Wenstrup/HER&NU