I morgen fylder prins Joachims næstældste søn, prins Felix, 10 år. Fødselsdagen er lidt en milepæl for ham, fordi den er prinsens første "runde" fødselsdag

Derfor bliver der også gjort lidt ekstra ud af dagen, fortæller Felix's pap-far, Martin Jørgensen, til bt.dk.

- Det er Felix, der bestemmer, hvad der skal ske i morgen, hvor vi skal have morgenmad, frokost og aftensmad efter, hvad han godt kunne tænke sig. Her har han bestilt sin livret, sushi, fortæller Martin Jørgensen, der også afslører, at der bliver gjort lidt mere ud af fødselsdagen. Men ikke meget.

Et faktum er det dog, at Felix 10 års fødselsdag ikke bliver fejret hjemme i villaen i Hellerup, hvor Felix bor til daglig sammen med sin mor, grevinde Alexandra, storebror prins Nikolai og Martin Jørgensen.

Firkløveret er nemlig som mange andre danskere rejst på ferie.

- Vi er ude at rejse i Europa, siger Martin Jørgensen, der ikke vil oplyse, hvor i Europa familien holder ferie.

Men mon ikke ferien bliver holdt i det hus i Alanya i Tyrkiet, som Alexandra og Martin Jørgensen købte i 2009.

Huset, der er på 220 kvadratmeter og angiveligt skulle være udstyret med jacuzzi, hårde hvidevarer, alle de danske tv-kanaler, aircondition, marmorgulve og med store udendørsarealer hvor prinserne Felix og Nikolai kan boltre sig på, ligger i Remees Oasis Club.

Derfor var Nikolai og Felix heller ikke med til sommerfotograferingen på Gråsten Slot fredag, hvor kongefamilien traditionen tro holder nogle dages ferie sammen.