Det hører til sjældenhederne, at den britiske prins Harry og hertuginde Meghan deler billeder eller glimt af deres søn.

Men onsdag skete netop det, da deres lille dreng – Archie – fyldte et år.

I den forbindelse delte parret en video af Meghan, der læser en bog op for sønnen, mens han sidder på hendes skød.

Hele videoen, som er knap tre minutter, blev filmet af prins Harry og efterfølgende blev den delt på 'Save The Children UK's Instagram-side som en støtte til velgørenhedsorganisationens arbejde med at indsamle penge til børn og familier, der kæmper og har det svært under coronapandemien.

Videoen er ifølge The Guardian blevet filmet i Los Angeles, hvor parret nu bor.

I løbet af de to minutter og 55 sekunder, som videoen varer, kan man blandt andet høre, at Meghan kalder sin søn for kælenavnet 'Arch', mens sønnen hjælper sin mor med at bladre i børnebogen 'And! Kanin!'.

På et tidspunkt virker den lille dreng en smule utålmodig og rækker ud efter en anden bog, hvortil hans mor siger:

»Lad os læse denne bog færdigt først, så kan vi tage den bog bagefter.«

Den lille dreng, der lyder det fulde navn Archie Harrison Mountbatten-Windsor, kom til verden på et privathospital i London den 6. maj sidste år.

»Det er magisk, og det er så vidunderligt. Jeg har de to bedste drenge i hele verden, så jeg er så lykkelig,« lød det efter fødslen fra hertuginden.

I begyndelsen af året afslørede parret, at de ville træde tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus – hvilket betød, at de frasagde sig deres royale titler 'Hans og Hendes Kongelige Højhed'.

Under og efter 'Megxit', som det blev kaldt i den britiske presse, flyttede familien kortvarigt til Canada, men er i dag bosat i den amerikanske delstat Californien, hvor Meghan er opvokset.