»Det er forbløffende, hvor meget hun ligner hende.«

Siden det britiske kongehus for omkring elleve timer siden offentliggjorde dette års julekort, er det strømmet ind med kommentarer – og mange af dem drejer sig om prinsesse Charlotte.

Den otteårige pige sidder forrest på det nye sort-hvide fotografi, som er blevet taget af fotografen Josh Shinner og valgt som dette års julekort tilhørende hendes familie.

På billedet er hun omgivet af sine to brødre – tiårige George og femårige Louis – og deres forældre, prins William og prinsesse Kate.

Knap 1,8 millioner brugere på Instagram har, siden billedet blev delt, liket det, mens knap 18.000 har kommenteret julekortet.

En del af de kommentarer går på, at mange mener, den unge prinsesse minder rigtig meget om hendes nu afdøde oldemor, dronning Elizabeth.

»Charlotte er bedårende og ligner en ung dronning Elizabeth,« lyder det fra en bruger, mens en anden skriver:

»Prinsesse Charlotte ligner dronningen så meget.«

Arkivfoto af dronning Elizabeth. Hun sov ind sidste år i september i en alder af 96 år.
Arkivfoto af dronning Elizabeth. Hun sov ind sidste år i september i en alder af 96 år. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Det er forbløffende, hvor meget hun ligner den afdøde Elizabeth,« medgiver en tredje.

Der er dog også flere, der mener, at hun ligner sin far rigtig meget.

»Prinsesse Charlotte ligner sin far, prins George sin mor, og prins Louis er simpelthen dem begge,« lyder beskrivelsen fra en bruger, mens en anden kalder Charlotte for 'sin fars mini-jeg'.

Det er ikke kun prinsessen, der løber med opmærksomheden. 

Her ses prins William med sine tre børn. Billedet blev udgivet i sommer i forbindelse med Fars Dag.
Her ses prins William med sine tre børn. Billedet blev udgivet i sommer i forbindelse med Fars Dag. Foto: Millie Pilkington / KENSINGTON PALACE / AFP / Ritzau Scanpix
Vis mere

Også den ældste i søskendeflokken, George, får kommentarer med på vejen, da flere bemærker, at han smiler knapt så meget på billedet som de øvrige.

»George er i sin 'cool' periode. Jeg var på samme måde, da jeg var ti. Han vokser så stærkt,« lyder det eksempelvis fra en bruger.

»George ser cool ud,« skriver en anden, mens en tredje skriver:

»Det ser ud til, at George vil vokse op og blive en seriøs gentleman.«