Der spekuleres nu i, om den svenske Kronprinsesse Victoria er gravid, efter hun så mere 'fyldig' ud under Nobelprismiddagen i Sverige i fredags, og blandt andet takkede nej til alkohol. Det skriver seher.no.

Det er ikke længe siden, at Kronprinsesse Victoria og prins Daniel blev gift. Nu ser det imidlertid ud som om, at parret snart kan glæde sig over familieforøgelse til næste år.

For det royale par var med til den traditionelle Nobelprismiddag, hvor der blev lagt mærke til prinsessens mere 'fyldige' udseende.
 
- Victoria er gravid. Man bliver generelt rundere, når man er gravid, og det sker ganske tidligt i svangerskabet. Hun har fået blødere linjer. Men ser det fremfor alt ved hagen, sagde den kendte TV-læge Åsa Villbäck til Expressen. 

Og alle gæster kunne se, at prinsessen takkede nej til vin under middagen, hvilket bare yderligere har sat spekulationer i gang om en graviditet.

-Vi er utrolig glade for børn, og det er klart, at det er vores største drøm at stifte familie, sagde Victoria i foråret.

Bedøm selv ud fra billederne her

Det svenske hof har ikke kommenteret rygterne.