Alle er vilde med kronprinsesse Mary, men er hun hot nok til at slippe af sted med at vise sig frem i sneakers? Svaret er 'ja, det er hun i hvert fald'.

Vi har spurgt to eksperter, om Marys sneakers er hot eller not og hvorfor.

Den kendte designer Jim Lyngvild har følgende vurdering:

»Hun er jo en gave til den danske nation, så selvfølgelig er det top hot, men det var et look, jeg lige skulle kigge på en ekstra gang,« siger Jim Lyngvild, der også er forfatter og modekommentator.

Kronprinsesse Mary med gummisko ved Terme di Caracalla i Rom, tirsdag den 6. november 2018.
Kronprinsesse Mary med gummisko ved Terme di Caracalla i Rom, tirsdag den 6. november 2018. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Han er vild med kontrasten mellem det uskyldige bondepige-look, som var hun lige kommet ind fra marken i en Morten Korch-film, og det über-moderne, nærmest futuristiske, som Nike-skoen bidrager med.

»Det er Heidi fra Schweiz, der møder Mr. Spock. Det er så mystisk, at man kun kan elske det,« siger Jim Lyngvild med en åbenlys begejstring i stemmen.

Men det er ikke kun den farverige moderne viking, der mener, at Mary har stil nok til at kunne bære et par sneakers sammen med hendes royale klæder.

»Hun er altid super perfekt i alle situationer, men det havde set flottere ud, hvis hun havde haft høje hæle på. Dog synes jeg, at hun slipper af sted med det, og hun kan i allerhøjeste grad bære det,« siger Inge Correll, der er ekspert i takt og tone.

Kronprinsparret besøger fra den 6. til den 8. november Rom sammen med en større dansk erhvervsdelegation. Overskriften for det danske erhvervsfremstød er 'Industrial Renaissance - Catalyst for Tomorrow's Business'.
Kronprinsparret besøger fra den 6. til den 8. november Rom sammen med en større dansk erhvervsdelegation. Overskriften for det danske erhvervsfremstød er 'Industrial Renaissance - Catalyst for Tomorrow's Business'. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Selvom hun mener, at det altid ser bedst ud med det klassiske look med stiletter til en kjole, så er hun ikke afvisende over for det mere casual look.

Både hun og Jim Lyngvild er enige om, at Kronprinsessen har haft en meget god grund til at droppe høje hæle på turen rundt i Rom.

»Alle ved, at man går meget i Rom, og der er fyldt med brosten, så hun har da bare valgt det fuldstændig perfekte til den tur,« siger Jim Lyngvild og griner.

»Jeg synes, det er fint, hun gør det. Der er jo sikkert en grund til det, og hun ser jo fantastisk ud uanset hvad,« siger Inge Correll.

Under erhvervsfremstødet vil Kronprinsparret deltage i en række erhvervsaktiviteter, som har til formål at styrke relationerne imellem Danmark og Italien.
Under erhvervsfremstødet vil Kronprinsparret deltage i en række erhvervsaktiviteter, som har til formål at styrke relationerne imellem Danmark og Italien. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Læs også: Kronprinsesse Mary stjæler al fokus med tøjvalg: 'Det er simpelthen så fedt'

Læs også: Kendte forældre med teenagere giver Frederik og Mary gode råd: 'Sådan tackler I prins Christian'