Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Grevinde Alexandra har solgt sin luksusvilla.

Fredag skrev BT, at grevinde Alexandras luksusvilla, som havde været til salg siden februar, var blevet fjernet fra ejendomsmægler Kristian Lützaus hjemmeside.

Nu bekræfter han, at Grevindens hus på 356 kvadratmeter store luksusvilla på Svanemøllevej nord for København, der blev sat til salg for den svimlende sum af 25 millioner kroner, er blevet solgt.

»Jeg kan bekræfte, at ejendommen er solgt. Jeg har ikke yderligere kommentarer,« oplyser han til BT.Huset på Svanemøllevej blev givet til Grevinden af hendes eksmand prins Joachim, da parret blev skilt i 2005. Dengang var prisen 7.250.000 kroner.

Huset nåede altså kun at være til salg i 55 dage, før en velhavende køber slog til.

BT har forsøgt at få en kommentar fra grevinde Alexandras sekretær, men hun har endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Et ting står dog klart - Grevinden og hendes to drenge, 16-årige prins Nikolai og 13-årige prins Felix, bliver i København.

»Prinserne og jeg søger naturligt nok en ny begyndelse i nye omgivelser. Vi har haft mange dejlige år i vores hjem på Svanemøllevej, og nu er tiden kommet til det næste kapitel, hvor vores liv indeholder nye aktiviteter og vi har mod på nye udfordringer. Vi har endnu ikke fundet et sted at bo, men forbliver i København. En ny tid begynder og vi ser frem til det,« fortalte Grevinden i februar til Ritzau.

Andre læser også