Prinsesse Beatrice – datter af prins Andrew og Sarah Ferguson – har fået en ny kæreste og har allerede introduceret ham for sine forældre.

Derfor vejrer briterne atter muligheden for at høre royale bryllupsklokker.

Han har ikke bare adskillige millioner på bankbogen. Han har også et forlist ægteskab og en søn på to år med i bagagen.

Den 34-årige Edoardo Mapelli Mozzi er ejendomsmægler for det bedre borgerskab og sættes nu i forbindelse med prinsesse Beatrice.

Mangemillionæren Edoardo Mapelli Mozzi sættes i forbindelse med prinsesse Beatrice.
Mangemillionæren Edoardo Mapelli Mozzi sættes i forbindelse med prinsesse Beatrice. Foto: Instagram
Vis mere

Blot en måned efter at hendes søster, Eugenie, gav sit ja til Jack Brooksbank, skriver flere britiske medier, at Fergie og prins Andrews ældste datter meget vel kan blive den næste.

Millionæren og prinsessen har godt nok kun kendt hinanden i to måneder, men aviser som The Sun og Daily Mail mener at vide, at et bryllup er på vej – måske allerede næste år.

Det nyforelskede par skulle angiveligt have været på adskillige dates, ligesom de allerede har nydt hinandens selskab på en romantisk ferie.

Prinsessen og millionæren mødtes gennem fælles venner og fandt hurtigt sammen.

I oktober i år blev prinsesse Eugenie gift med Jack Brooksbank. Ved lejligheden var hendes søster Beatrice uden ledsager, som det ses på billedet her. Prinsesse Beatrice kan ses til højre for brudeparret i en blå kjole.  
I oktober i år blev prinsesse Eugenie gift med Jack Brooksbank. Ved lejligheden var hendes søster Beatrice uden ledsager, som det ses på billedet her. Prinsesse Beatrice kan ses til højre for brudeparret i en blå kjole.   Foto: Alex Bramall / PA WIRE / HANDOUT
Vis mere

»De har været på ferie sammen, og Beatrice har introduceret ham for Fergie og sin far. Tingene går meget stærkt, og det skulle ikke undre mig, hvis de bliver forlovet i løbet af kort tid,« siger en af prinsessens venner til The Sun.

Ifølge kilden er parret allerede begyndt at tale om bryllup.

»Alle er henrykte over, at Bea er så lykkelig, og at hun har det så godt lige nu.«

Prinsesse Beatrice dannede gennem 10 år par med Dave Clark, men parret gik fra hinanden i 2016. I sommer blev han gift med Lynn Anderson.

I 2016 gik britiske prinsesse Beatrice og den amerikanske forretningsmand Dave Clark fra hinanden efter ti års forhold. Her ses de tilbage i 2012 ved en privatfest i London.
I 2016 gik britiske prinsesse Beatrice og den amerikanske forretningsmand Dave Clark fra hinanden efter ti års forhold. Her ses de tilbage i 2012 ved en privatfest i London. Foto: Max Nash/Ritzau Scanpix
Vis mere

Beatrice og hendes mor, Sarah Ferguson, fotograferet ved søsteren, Eugenies, bryllup i oktober.
Beatrice og hendes mor, Sarah Ferguson, fotograferet ved søsteren, Eugenies, bryllup i oktober. Foto: VICTORIA JONES
Vis mere