Der er gået 11 måneder, siden grevinde Alexandra meddelte, at hun og Martin Jørgensen skulle skilles efter otte års ægteskab. Nu taler han ud om savnet til prins Nikolai og prins Felix.

Den 8. september sidste år bekendtgjorde grevinde Alexandra, at hun og hendes 14 år yngre mand, Martin Jørgensen, skulle skilles.

Siden har den 38-årige filmfotograf ikke sat noget til sine to tidligere bonussønner, prins Nikolai, 16, og prins Felix, 14.

Det gør ham ked af det, hvilket han aldrig har lagt skjul på.

»Jeg ser dem desværre ikke længere, og det er jeg rigtig ked af. Det er synd for børnene, at det skal være sådan. Jeg betragter dem jo stadig som mine egne sønner,« fortæller han til BT.

Derudover er han ikke meget for at udtale sig om skilsmissen.

»Jeg synes, det skal holdes privat, især når der er børn involveret,« tilføjer han.

Grevinde Alexandra har dog i et stort interview med BT udtrykt sig i klare vendinger om, at hendes to drenge ikke ser deres forhenværende papfar.

»Det er noget, jeg ikke tror, de har lyst til. Nu skal jeg ikke tage ordene ud af deres mund. Men når man ser, hvor godt de trives med deres venner, hvor glade, udadvendte og nysgerrige på livet, de er. Og hvordan deres hverdag ikke har ændret sig så meget, er der ikke noget, der mangler,« fortalte hun til BT i maj og tilføjede:

»Hverken følelsesmæssigt eller emotionelt i deres liv.«

Kort efter skilsmissen blev offentliggjort, viste Martin Jørgensen sig offentligt med arkitekt og tidligere 'X Factor'-vært Eva Harlou.

Parret er blevet set sammen gentagne gange siden deres respektive skilsmisser, men først i maj bekræftede de den offentlige hemmelighed. For ja, de er kærester.

I går var de sammen på Skanderborg Festival.

»Vi kom blandt andet for at høre Sting og Gnags, som virkelig er et band, der betyder noget for mig. Jeg er opvokset med dem, og de har altid betydet noget særligt for mig,« fortæller Martin Jørgensen.