Prins Harry er taget til Canada for at være sammen med sin kone og barn, efter der har været meget debat om den lille families fremtid.

Det blev meldt ud for et par dage siden, at parret ikke skal tiltales ved deres titler som 'deres kongelige højheder', og derudover får de frataget deres årpenge, og nu er prinsen altså landet i Canada.

Hans opførsel minder allerede mere om et almindeligt menneske med knap så luksuriøse vaner. Han tog nemlig et helt almindeligt rutefly til Vancouver, hvor hertuginde Meghan og deres søn Archie ventede, skriver amerikanske TMZ.

Prins Harrys tur i det almindelige rutefly kommer efter, at han og hertuginde Meghan blev udsat for voldsom kritik for at tage et privatfly til og fra en ferie, som blev holdt på Ibiza og i Sydfrankrig i sommers.

Prins Harry kunne tirsdag morgen sætte fødderne på anadisk jord for derefter at se frem til at se sin kone Meghan og deres otte måneder gamle søn. Her er de fotograferet i efteråret på en tur til det afrikanske kontinent.
Prins Harry kunne tirsdag morgen sætte fødderne på anadisk jord for derefter at se frem til at se sin kone Meghan og deres otte måneder gamle søn. Her er de fotograferet i efteråret på en tur til det afrikanske kontinent. Foto: Toby Melville
Vis mere

Nu ser det dog ud til, at der blæser nye vinde for parret, der selv har været store fortalere for, at man skulle gøre en klimaindsats.

Det var en meget afslappet prins, som ansatte i Vancouver International Airport kunne hilse velkommen, da han landede tirsdag morgen.

Prins Harry og hertuginde Meghan har boet i en kæmpe villa ned til vandet på Vancouver Island.

Det er her, hertuginde Meghan og lille Archie, som er otte måneder gammel, ventede på familiens tredje medlem.

Prins Harry nåede lige at åbne op for, hvordan han har det med deres beslutning om at flytte til Canada, inden han rejste mod deres Nordamerikanske hjem.

»Storbritannien er mit hjem og stedet, jeg elsker. Det vil aldrig ændre sig,« lød det fra ham søndag.

Det sagde han, da han deltog ved en officiel middag.

Talen, hvor han sagde, at han ønskede at få sandheden frem, blev lagt ud på Sussex-parrets egen Instagram-side.