Den seneste tid har været tumultarisk i det britiske kongehus.

Ikke bare har kong Charles indviet befolkningen i sin kræftsygdom, også prinsesse Kate har måtte stå frem med sin kræftdiagnose.

Men nu bekræftes det, at prins William, trods den svære tid, vender tilbage på arbejde som kongelig.

Den kommende konge af Storbritannien genoptager således arbejdet torsdag, hvor han ifølge Sky News vil besøge en velgørenhedsorganisation indenfor maddistribution og et ungdomscenter.

Prins William, prinsesse Kate og deres tre børn har haft brug for ro, efter Kate blev diagnosticeret med kræft. De skulle have gemt sig på familiens royale landsted, men nu vender prins William tilbage på arbejde.
Prins William, prinsesse Kate og deres tre børn har haft brug for ro, efter Kate blev diagnosticeret med kræft. De skulle have gemt sig på familiens royale landsted, men nu vender prins William tilbage på arbejde. Foto: Pool/Reuters/Ritzau Scanpix
Vis mere

Det bliver således prins Williams første officielle begivenhed, efter hans hustru prinsesse Kate stod frem med, at hun modtager kemobehandling.

Det var 22. marts, at prinsesse Kate i en længere video selv fortalte om, hvad hun går igennem, efter at der i ugevis var blevet spekuleret i hendes helbred på de sociale medier.

I sidste uge blev prins William så set offentligt for første gang siden udmeldingen. Læs mere om det HER.

Hør seneste afsnit af B.T.s royale podcast 'Kongehuset bag kulissen' - hvor det er en helt anden tumult i det britiske kongehus, det handler om - herunder.