Det er to år siden, at grev Nikolai første gang satte et til salg skilt i vinduet på sin lejlighed. Nu er det endelig lykkedes ham at komme af med boligen i det indre København.

Det bekræfter grevens ejendomsmægler, Bille Lyngfeldt Halberg Lange, fra Estate, overfor B.T.

»Lejligheden har været til salg i et udfordret marked, som vi nu har overkommet,« siger han.

Lejligheden, der er på 70 kvadratmeter fordelt på to plan og med egen tagterrassen, ligger i en baggård ud til søerne i København.

Grev Nikolai startede sin modelkarriere for fem år siden med at gå show for Burberry til London Fashion Week.
Grev Nikolai startede sin modelkarriere for fem år siden med at gå show for Burberry til London Fashion Week. Foto: Vianney Le Caer
Vis mere

Lejligheden (der i ejendomsmæglerlingo bliver kaldt et 'unikt byhus – med egen tagterrasse') blev første gang udbudt til salg hos en anden mægler i september 2021. Da boligen første gang ramte markedet, var det til en salgspris på 5.250.000, har Boliga tidligere skrevet.

To år tidligere købte grev Nikolai selv lejligheden for 4,1 million kroner, så han håbede i første omgang at kunne tjene lige over en million på salget. Så godt kom det dog ikke til at gå.

Da det i første omgang ikke lykkedes at finde nye ejere, blev lejligheden efter et halvt år taget af markedet. Men allerede i marts 2022 blev den igen annonceret til salg til den oprindelige udbudspris.

De næste måneder filede grev Nikolai i flere omgange lidt af prisen. I juni 2022 kunne lejligheden købes for 4.995.000 kroner. I september 2022 skar han yderligere 400.000 kroner af udbudsprisen, der nu lød på 4.595.000 kroner.

Mens den senest udbudte pris ifølge Boliga var på 4.495.000 kroner.

Ejendomsmægler Bille Lyngfeldt Halberg Lange kan ikke sige noget om, hvorvidt grev Nikolai har måtte give yderligere afslag for at få handlen i hus. Præcis hvor meget, greven har tjent på salget, vides ikke, før handlen er tinglyst.