Der har været spekuleret meget i, hvordan relationen mellem hertugparret og resten af den britiske kongefamilie har været, siden prins Harry og Meghan Markle forlod kongehuset med en slipstrøm af beskyldninger.

Men efter dronning Elizabeth onsdag havde den britiske premierminister Boris Johnson på besøg på Buckingham Palace, er en sød detalje med hertugparret fra Sussex gået verden rundt.

På de officielle billeder fra audiensen kan man nemlig se, at et billede af prins Harry og Meghan Markle har fået plads på Dronningens bord.

Bag blomsterbuketten står det Californien-boende par nemlig i ramme med et billede fra da de blev forlovede i 2017, ligesom også prins William og hertuginde Kates forlovelsesbillede fra 2010 og et billede med dronning Elizabeth og prins Philip fra Dronningens 90-års fødselsdag pryder audiensrummet.

Da dronning Elizabeth fik besøg af Storbritanniens premierminister Boris Johnson på Buckingham Palace 23. juni 2021, bed mange mærke i en særlig detalje på dronningens bord.
Da dronning Elizabeth fik besøg af Storbritanniens premierminister Boris Johnson på Buckingham Palace 23. juni 2021, bed mange mærke i en særlig detalje på dronningens bord.
Vis mere

Det har ellers tidligere vakt opsigt, at billeder af hertugparret var taget ned. Første gang var på selvsamme bord, da Dronningen havde audiens i oktober 2019, hvor et tidligere billede af parret var blevet fjernet. Ikke mindst til Dronningens efterfølgende juletale manglede prins Harry og Meghan Markle blandt billederne af de royale familiemedlemmer.

Men tidligere på måneden fremkom også endnu en detalje, der vidnede om et godt forhold mellem prins Harry og hans bedstemor, dronning Elizabeth.

Det var nemlig, da prins Harry og hertuginde Meghan annoncerede navnet på deres knap en måned gamle datter, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, som dermed er opkaldt efter dronning Elizabeths kælenavn.

Hertugparret fra Sussex, der forlod det britiske kongehus i januar 2020, har også den to år gamle søn Archie Mountbatten-Windsor.

Til dronning Elizabeths juletale 25. december 2019 vakte det opsigt, da prins Harry og Meghan Markle ikke var at finde blandt billederne af de royale familiemedlemmer på bordet. Måneden efter forlod hertugparret det britiske kongehus.
Til dronning Elizabeths juletale 25. december 2019 vakte det opsigt, da prins Harry og Meghan Markle ikke var at finde blandt billederne af de royale familiemedlemmer på bordet. Måneden efter forlod hertugparret det britiske kongehus. Foto: STEVE PARSONS
Vis mere