Oprørte dyreaktivister til Kronprinsessen: Få den pels af Isabella. Kronprinsesse Mary er raget uklar med australske dyreaktivister under sit besøg 'down under'. De raser over, at Kronprinsessen klæder sin lille datter, prinsesse Isabella på 16 mdr, i pels.

Det er billeder af Mary på shopping- tur med Isabella på armen i en sød, mangefarvet minkvest, der har skabt opstandelse.

- Der er ingen undskyldning for at bære pels i den alder og på denne årstid, siger direktøren for PETA, People for the Ethical Treatment of Animals i Asien-Stillehavsområdet, Jason Baker til avisen The Mercury i Hobart og fortsætter:

- Kronprinsesse Mary er rollemodel for en masse mennesker i Europa og Australien – også som mor – og jeg håber, at de vil fortælle hende, at hun sender et forkert signal ved at give sin datter en pels på, som hun alligevel vil være vokset ud af om få måneder.

Den lille minkvest stammer fra det københavnske modehus Heartmade.

- Vesten er helt unik og syet sammen af forskellige farver mink, der er vendt med pelssiden indad, siger salgschef Elsa Adams fra Heartmade, som forsikrer, at pelsen er 'meget varm og blød'. - Den holder børnene varme, og så ser den også smart ud.

Designeren Julie Fagerholt, der ejer Heartmade, er blandt Marys yndlingsdesignere, og Kronprinsessen pryder da også Heartmades presse-hjemmeside i en smuk, hvid selskabskjole som blikfang for dansk design.