Søndag afslørede prins Harry og hertuginde Meghan, at de er blevet forældre til deres andet barn.

Og nu reagerer det britiske kongehus på den glædelige nyhed.

Det gør de i en pressemeddelelse, der er skrevet på vegne af dronning Elizabeth, prins Charles, hertuginde Camilla samt prins William og hertuginde Kate.

»Dronningen, prinsen af Wales, hertuginden af Cornwall samt hertugen og hertuginden af Cambridgre er blevet informeret og er begejstrede over nyheden om, at hertugen og hertuginden af Sussex har fået en datter,« lyder det i meddelelsen.

Dronning Elizabeth.
Dronning Elizabeth. Foto: ADRIAN DENNIS
Vis mere

Prins Harrys bror, prins William, og dennes hustru, hertuginde Kate har endvidere delt et opslag på Twitter, hvor de lykønsker de nybagte forældre.

»Vi er glade for at høre nyheden om baby Lilis ankomst. Tillykke til Harry, Meghan og Archie,« lyder det i opslaget.

36-årige prins Harry og 39-årige Meghan trådte tilbage fra det britiske kongehus sidste år og er efterfølgende flyttet til USA.

Siden da har de flere gange langet ud efter kongehuset, men dette har altså ikke afholdt den royale familie fra at lykønske familieforøgelsen.

Prins Harry og Meghan.
Prins Harry og Meghan. Foto: BEN STANSALL
Vis mere

Og noget tyder på, at prins Harrys og hertuginde Meghans utilfredshed med kongehuset ikke gælder for dronning Elizabeth.

I hvert fald er parrets nyfødte datter, der kom til verden fredag, blevet opkaldt efter sin oldemor og hedder Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor.

Derudover har datteren fået sit mellemnavn, Diana, som en ære til sin afdøde bedstemor, prinsesse Diana.

Prins Harry og hertuginde Meghan er i forvejen forældre til Archie Harrison Mountbatten-Windsor, der kom til verden 6. maj 2019.