Det er ingen skam at blive gammel.

Men selvom Dronning Elizabeth er blevet 95 år, er alderen – og de skavanker, den kan føre med sig – ikke noget, hun normalt skilter med.

Derfor var det et særsyn, da dronningen tirsdag dukkede op i Westminster Abbey til et arrangement i anledning af Thanksgiving.

Hun var nemlig ikke bare sammen med sin datter prinsesse Anne. Dronningen havde også følgeskab af en stok.

Tirsdag dukkede dronning Elizabeth op i Westminister Abbey sammen med prinsesse Anne og en stok. Foto Arthur Edwards.
Tirsdag dukkede dronning Elizabeth op i Westminister Abbey sammen med prinsesse Anne og en stok. Foto Arthur Edwards. Foto: POOL
Vis mere

Ifølge magasinet People er det 17 år siden, at dronningen sidst viste sig offentligt med en stok.

Dengang var anledningen, at hun havde fået en knæoperation, som krævede, at hun sparede sin krop. Hvorfor hun tirsdag havde brug for støtte vides ikke.

Efter en knæoperation i 2003 var dronning Elizabeth nødsaget til at vise sig offentligt med både stok og knæbind. Foto Martyn HAYHOW.
Efter en knæoperation i 2003 var dronning Elizabeth nødsaget til at vise sig offentligt med både stok og knæbind. Foto Martyn HAYHOW. Foto: MARTIN HAYHOW
Vis mere

Men People melder, at dronningen ikke havde brug for hjælp, da hun i sidste uge sammen med prins Edward sendte den stafet i gang, der skal munde ud i afholdelsen af de britiske ​​Commonwealth Games 2022.

Stok eller ej – der er ingen tegn på, at det royale britiske overhoved er ved at drosle ned. Efter at have tilbragt sommeren og de første efterårsmåneder på slottet Balmoral i Skotland er hun nu tilbage og klar til fuldt program.

I slutningen af måneden vender hun tilbage til Skotland, hvor hun i begyndelsen af november skal deltage i FNs klimakonference COP26 sammen med prins Charles, Camilla, hertuginden af Cornwall, og prins William og Kate Middleton.