Det norske kronprinspar, den svenske tronarving og den belgiske dronning er blandt de danske kongebørns royale faddere.

Det svenske kongehus blev den 9. marts udvidet med endnu en arving, da prinsesse Madeleine og den britisk-amerikanske forretningsmand Christopher O'Neill blev forældre til en lille prinsesse, som er parrets tredje barn.

Traditionen i de europæiske kongehuse er, at den lille ny prins eller prinsesse får faddere på morens og farens side af familien, og dermed er der også royale faddere iblandt.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Marys ældste barn, prins Christian, kom til verden i oktober 2005 og bliver en dag konge af Danmark efter sin farmor, dronning Margrethe, og sin far, kronprins Frederik.

Prins Christian blev døbt i januar 2006, og blandt hans royale faddere er det norske kronprinspar, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit, og den svenske tronarving, kronprinsesse Victoria.

Det danske kronprinspar blev forældre til prinsesse Isabella i april 2007. Her stod dronning Mathilde af Belgien, som er gift med landets regent, kong Philippe, blandt andre fadder.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary fik tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine i januar 2011.

Kronprins Frederiks fætter, prins Gustav, som er søn af dronning Margrethes ældste lillesøster, prinsesse Benedikte, og prins Richard, var blandt prins Vincents royale faddere.

Luxembourgs forhenværende monark storhertuginde Joséphine-Charlotte, der er mor til landets nuværende regent, storhertug Henri, stod fadder til kronprins Frederik, da han blev døbt i sommeren 1968.