Søndag indstillede Zlatan Ibrahimović sin professionelle karriere.

Det afslørede den 41-årige fodboldlegende selv, efter han samme dag spillede sin sidste fodboldkamp for italienske AC Milan – og nu mandag bliver han hyldet af det svenske kongehus.

I et opslag på Instagram takker den svenske kronprinsessefamilie nemlig Zlatan Ibrahimović for det, han gennem sine sportslige talenter har opnået for deres fælles land.

'Vi vil gerne takke Zlatan Ibrahimović for alt, han har gjort for svensk fodbold og for Sverige. En af de fineste idrætskarriere nogensinde. Vi er fulde af beundring og taknemmelighed,' skrives det i opslaget, som er underskrevet kronprinsesse Victoria og hendes mand, Daniel.

På opslaget ser man det svenske kronprinsessepars to børn, den 11-årige prinsesse Estelle og syvårige prins Oscar.

De er begge iført AC Milan-fodboldtrøjer, som er klubben, hvorfra Zlatan Ibrahimović indstillede sin karriere efter sæsonens sidste kamp søndag.

Ikke mindst ligner det, at den lille prins Oscar, der storsmilende vender ryggen til kameraet, stolt viser en autograf frem fra selvsamme fodboldlegende.

Zlatan Ibrahimović bliver betragtet som en af de bedste angrebsspillere nogensinde, og han har repræsenteret ikke mindst det svenske fodboldlandshold, foruden storklubber som Ajax, Juventus, Inter, FC Barcelona, Manchester United og PSG.