Dronning Magrethe fortæller, at det går godt med kronprins Frederik og kronprinsesse Marys nye medlemmer af familien, men at hun har besluttet at give familien noget ro i den første tid efter tvillingefødslen.

- Vi har alle sammen meget om ørerne. Jeg synes også, at når man har to ammebørn på én gang, så skal man ikke rendes på dørene af sin svigermor, eller hvem det nu ellers er. Jeg tror, der er ret anstrengende at have tvillinger, og man skal ikke være der i tide og utide, siger dronning Magrethe til Billed-Bladet, da ugebladet sætter hende i stævne på den årlige skiferie i Norge.

Dronningen har med al tydelighed kunne se forskellen på at gå fra to til fire børn for kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, men har ikke selv mærket den store forskel som bedstemor.

- Ikke for mig. Men jeg kan jo se, hvor meget det betyder for den familie, som det rammer, om jeg så må sige. Der er jo dobbelt så meget hele tiden; det er meget anstrengende. Jeg har indtryk af, at det er sove, spise, amme. Sove, spise, amme, siger hun til ugebladet.

Hun fortæller også, at der er stor forskel på børnene både hvad udseendet angår og temperament. Svigerdatteren kronprinsesse Mary har fortalt hende, at der er tydelig forskel på, hvordan de reagerer og opfører sig.

Desuden har prins Christian og prinsesse Isabella taget godt imod de nye små - godt hjulpet på vej af deres forældre, der har lagt vægt på at vise dem, at de stadig er værdifulde for familien. De to store børn er, ifølge Dronningen, 'meget stolte' af tvillingerne.

Tvillingerne skal døbes den 14. april og dronning Magrethe oplyser til Billed-Bladet, at hun endnu ikke kender navnene på børnene.